کلاهبرداری تتر چیست و چطور از آن جلوگیری کنیم؟

تتر (Tether) یک نوع ارز دیجیتال است که به عنوان یک "استیبل‌کوین" شناخته می‌شود. به این معنا که ارتباط تنگاتنگی با ارزهای معمولی (یا فیات) مانند دلار آمریکا دارد. هدف این رمز ارز، حفظ ارزش آن نسبت به ارزهای واقعی است. اصولا هر واحد Tether باید به مقدار یک دلار آمریکا معادل باشد.

کلاهبرداری با ارز دیجیتال تتر تقلبی یا کلاهبرداری تتر به معاملاتی اشاره دارد که با Tether تقلبی انجام می‌گیرند. این نوع کلاهبرداری می‌تواند به شکل‌های مختلفی صورت گیرد. تولید تتر تقلبی، کیف پول‌های جعلی، سایت‌های اینترنتی جعلی، پیام‌های تبلیغاتی حاوی لینک‌های کلاهبرداری، دعوت به پروژه‌های پرسود دروغین با تتر از جمله این روش‌ها هستند. 

در این مقاله، به هر آنچه باید درباره کلاهبرداری با تتر بدانید می‌پردازیم. دقت کنید که برای جلوگیری از بروز این گونه مشکلات، باید معاملات خود را در بسترهای معتبر و از طریق صرافی‌های مطمئن انجام دهید.

روش‌های کلاهبرداری با تتر تقلبی

تتر یک ارز دیجیتال است و معمولا در معاملات آنلاین تبادل می‌شود. بنابراین ممکن است به افراد متقلب اجازه دهد تا نسخه‌های تقلبی از Tether را ایجاد کنند. برخی از روش‌های کلاهبرداری تتر تقلبی، شامل موارد زیر می‌شوند.

روش‌های کلاهبرداری با تتر تقلبی

صدور Tether تقلبی

افراد ممکن است تتر‌های تقلبی را با استفاده از نام و علامت تجاری Tether اصلی ایجاد نمایند. این افراد می‌توانند تترهای تقلبی را به عنوان تتر اصلی به فروش برسانند. شما می‌توانید با خرید ارز دیجیتال Tether از صرافی‌های معتبر و کیف پول‌های ایمن، از ضرر مالی خود پیشگیری نمایید. ضمن این که آشنایی درباره علائم و نشانه‌های Tether و همه ارزهای دیجیتال، شناسایی نوع اصلی آن‌ها را امکان‌پذیر خواهد کرد.

فریب در معاملات

در برخی موارد، افراد ممکن است با استفاده از تتر تقلبی، تلاش کنند تا معاملاتی را با شما انجام دهند. حتی این امکان وجود دارد که در ازای ارسال Tether تقلبی، وعده پرداخت Tether اصلی را به شما بدهند. یکی از روش‌هایی که برای کلاهبرداری تتر تقلبی به کار می‌رود، دریافت اطلاعات شخصی شما است. این کار به کلاهبرداران اجازه می‌دهد تا به حساب‌های مالی شما دسترسی داشته و از آن دزدی نمایند.

نکته دیگر این که گاهی کلاهبرداری تتر شامل تخفیف‌های قابل توجه می‌شود. به این معنا که طرف مقابل (شخص یا سازمان کلاهبردار) وعده تخفیف‌های کلان را به شما خواهد داد. حتی تبلیغ برای معاملات با تتر تقلبی با هدف افزایش سود کلان نیز یکی دیگر از روش‌های کلاهبرداری Tether به حساب می‌آید.

کلاهبرداری با کیف پول ارز دیجیتال جعلی

تقلب در صرافی‌ها

برخی صرافی‌ها نیز ممکن است تتر تقلبی را به عنوان ارز اصلی بفروشند. حتی گاهی از شما می‌خواهند که Tether اصلی را برای آن‌ها ارسال کنید و در عوض تتر تقلبی به شما می‌دهند. تمامی این تکنیک‌ها در زمره کلاهبرداری Tether قرار می‌گیرند. بنابراین به هیچ عنوان از صرافی‌های غیرقابل اعتماد یا ناشناخته، رمزارز دیجیتال نخرید.

کلاهبرداری با کیف پول ارز دیجیتال جعلی

یکی دیگر از روش‌های کلاهبرداری تتر، استفاده از کیف پول جعلی در معاملات است. کلاهبرداران با ایجاد کیف پول‌های جعلی، تلاش می‌کنند تا اطلاعات شما را جمع آوری کرده و از شما کلاهبرداری کنند. همچنین، ممکن است تصاویری از یک کیف پول واقعی ارائه دهند تا شما را به انجام معاملات Tether تقلبی ترغیب نمایند. 

یکی دیگر از روش‌های کلاهبرداری Tether، درخواست ارسال رمز ارز Theter به یک کیف پول جعلی است. در این روش کلاهبرداران به شما وعده پرداخت تتر اصلی می‌دهند. در حالی که هیچ تتری به شما پرداخت نخواهند کرد.

کلاهبرداران ممکن است از شما اطلاعات شخصی، مانند نام و نشانی‌ها یا حتی کلمات عبور کیف پول‌های واقعیتان را بخواهند. به هیچ عنوان نباید اطلاعات مربوط به خود و کیف پولتان را در اختیار دیگران قرار دهید.

کلاهبرداری با تتر با سایت‌های اینترنتی جعلی

کلاهبرداری با تتر با سایت‌های اینترنتی جعلی

کلاهبرداران ممکن است از طریق ایجاد سایت‌های اینترنتی جعلی، به کلاهبرداری در معاملات تتر بپردازند. معمولا این گونه به نظر می‌رسد که این سایت‌ها ارتباط مستقیم با Tether یا خدمات مرتبط دارند. اما در واقع هدف کلاهبرداری تتر و جمع‌آوری اطلاعات شخصی یا ارسال تتر تقلبی است. اقداماتی که کلاهبرداران ممکن است در سایت‌های اینترنتی جعلی انجام دهند، عبارتند از:

  1. سایت‌های جعلی تبلیغاتی که وعده دریافت سود کلان از معاملات Tether می‌دهند
  2. صفحات ورود جعلی که اطلاعات شخصی کاربران را بر می‌دارند.
  3. صفحات پرداخت جعلی که در آن‌ها در ازای دریافت تتر، هیچ گونه کالا یا خدماتی ارائه نمی‌شود.
  4. صفحات ارتباطی جعلی برای دریافت اطلاعات شخصی کاربران

کلاهبرداری تتر با وعده تتر رایگان

در برخی از سایت‌های اینترنتی یا پلتفرم‌های دیجیتال، وعده تتر رایگان به کاربر داده می‌شود. این نوع کلاهبرداری تتری هر شخصی را می‌تواند فریب دهد. برای مثال، ممکن است در یک پیام به شما گفته شود که بر روی یک لینک کلیک کنید تا تتر دریافت نمایید. یا این که برخی سایت‌های اینترنتی جعلی، از شما می‌خواهند تا اطلاعات شخصی خود را وارد کرده و Tether دریافت کنید. نرم افزارهای فریب دهنده نیز دقیقا همین ترفند را اجرا می‌کنند. به این ترتیب، به هیچ عنوان وارد سایت‌های اینترنتی جعلی نشویدو همچنین از باز کردن هر نوع لینک و صفحه ناشناس جدا پرهیز کنید تا با کلاهبرداری تتر روبرو نگردید.

کلاهبرداری تتر با وعده تتر رایگان

روش‌های تشخیص تتر تقلبی

تشخیص تتر تقلبی از تتر اصلی، یکی از مهم‌ترین چالش‌ها در معاملات ارز دیجیتال است. در اینجا چند روش برای تشخیص ارز تقلبی از ارز اصلی آمده است. آشنایی با این روش‌ها از بروز کلاهبرداری تتر تا حدودی پیشگیری خواهد کرد.

  1. استفاده از منابع و صرافی‌های رسمی و معتبر
  2. تحقیق در مورد شناسه‌ها
  3. استفاده از کیف پول‌های معتبر
  4. بررسی امنیت کیف پول
  5. مطالعه دقیق و آشنایی با کیفیت این ارز دیجیتال

پیام usdt در واتساپ چیست؟

پیام "USDT" در واتساپ می‌تواند به کلاهبرداری تتر مربوط باشد. زیرا Tether به عنوان USDT شناخته می‌شود که نمایانگر تتر با پشتوانه دلار آمریکا (USD) است. اگر کسی پیام "USDT" را به شما ارسال کرده است و شما اطلاعات کافی ندارید، بهتر است از او توضیحات بیشتری در مورد مفهوم این پیام بخواهید. 

این احتمال وجود دارد که شخصی از اصطلاحات مرتبط با ارزهای دیجیتال یا تراکنش‌های مالی صحبت کند. ولی اگر شما اطلاعات کافی ندارید، بهتر است تا زمانی دریافت اطلاعات بیشتر، هر گونه تصمیمی را به تعویق اندازید.




نوشتن دیدگاه